• Gratis verzending
  • Showroom - Werkplaats - Instalaties
  • Voor 16.00 uur besteld is volgende werkdag geleverd
  • 14 dagen bedenktijd
  • Betaal achteraf met Klarna
  • Gratis verzending
  • Showroom - Werkplaats - Instalaties
  • Voor 16.00 uur besteld is volgende werkdag geleverd
  • 14 dagen bedenktijd
  • Betaal achteraf met Klarna

Garantie

Op alle elektronisch producten zoals dashcams, auto multimedia, huisbeveiliging geven wij standaard 12 maanden fabrieksgarantie. Wij geven om onze producten en doen logischerwijze ons best om deze in topconditie aan u te leveren. Toch komt het wel eens voor dat er een bestelling kapot gaat tijdens transport of dat er iets anders gebeurt waardoor u aanspraak kunt maken op garantie. Wettelijk gezien bent u verplicht om binnen twee maanden na constatering van het gebrek melding bij ons hierover te maken. Indien het gebrek binnen de garantie valt, dan zullen wij kosteloos zorg dragen voor reparatie of vervanging.

Wat is het garantiebewijs?

Elk bewijs van aankoop of aflevering zoals een pakbon, kassabon of factuur zien wij als garantiebewijs. Ook als je geen van deze documenten kunt terugvinden, helpen wij je graag. Bijvoorbeeld voor het opvragen van een kopie van je aankoopbewijs.

Hoe kun je een defect product met garantie aanbieden?

Alle producten die bij Carmultimedia zijn gekocht kunnen ter reparatie worden aangeboden of worden opgestuurd. Via de klantenservice kan je defecte product met garantie aanmelden of stuurt u ons een e-mail naar info@carmultimedia.nl.

Waar moet je op letten bij het aanbieden van een reparatie?

Om een defect product goed te kunnen onderzoeken vragen wij je om alle meegeleverde accessoires zoals opladers, kabels et cetera in te leveren of mee te sturen. Stuur je het product op, doe dit dan in de originele verpakking óf zorg voor goede verpakking zodat er geen schade kan ontstaan tijdens het transport.

Hoe lang duurt een reparatie?

Wij zorgen ervoor dat je jouw product zo snel mogelijk weer kunt gebruiken. Als je product(en) na 14 dagen nog niet is gerepareerd, gaan wij samen op zoek naar een passende oplossing.

Moet je voor een reparatie betalen?

Als vooraf aannemelijk is dat de reparatie kosteloos wordt uitgevoerd omdat deze binnen de wettelijke garantietermijn valt, zullen er nooit onderzoekskosten in rekening worden gebracht.

Is het defect of de klacht niet te wijten aan het product dan is het mogelijk dat er kosten in rekening worden gebracht voor de reparatie. Reparatiekosten zijn vooraf bekend of het defecte product moet eerst worden onderzocht door het reparatiebedrijf voordat een prijsopgave kan worden gegeven. Na jouw goedkeuring zal de reparatie vervolgens worden uitgevoerd.

Moet ik verzendkosten betalen voor mijn product(en) die in aanmerking komen voor de fabrieksgarantie?

verzendkosten naar de fabrikant en/of reparatiebedrijf dienen door de webshop betaald te worden . Consument betaald de verzendkosten naar de webshop.

Waar kan ik mijn product(en) die in aanmerking komen voor de fabrieksgarantie naar op sturen?

Product(en) die in aanmerking komen voor de fabrieksgarantie mogen opgestuurd worden naar de webshop. Voor meer informatie over de adresgegevens verwijzen wij u naar ons contactpagina.