• 30 dagen bedenktijd
  • Webwinkel & Showroom
  • Voor 16.00 uur besteld, 1 werkdag levertijd
  • Inbouw Service vanaf €65,00
  • Betaal achteraf met Klarna
  • 30 dagen bedenktijd
  • Webwinkel & Showroom
  • Voor 16.00 uur besteld, 1 werkdag levertijd
  • Inbouw Service vanaf €65,00
  • Betaal achteraf met Klarna

HZ-504 Dashcam Full HD 1080P Night Vision 2,7” LCD-scherm

€ 41,28
-42%

€ 23,97

excl. btw, plus verzending
Productgegevensblad
Op voorraad
Levertijd: 1-2 dag(en)

Beschrijving

De mini Dashcam HZ-504 van het merk HINZ is één van de best verkochte dashcams wereldwijd. Dit komt door de zeer gunstige prijs/kwaliteitsverhouding. Deze dashboard camera heeft een hoop belangrijke functies. In combinatie met de voordelige prijs is het dan ook geen verrassing dat deze dashcam zo populair is.
Superieure beeldkwaliteit
De HZ-504 is uitgerust met Full HD (1080P) opnamekwaliteit. Dit is dé internationale kwaliteitsstandaard op het gebied van superieure beeldkwaliteit. In combinatie met de kwalitatieve Novatek chipset zorgt dit voor ongekend scherpe beelden. Door de groothoeklens van maar liefst 170 graden zal tevens een groot gedeelte van uw kijkhoek door de dashcam worden gefilmd.
2,7” LCD-scherm
Het wijde LCD-scherm van 2,7 inch stelt u in staat om de geschoten beelden gelijk al terug te bekijken. Afhankelijk van het belang van het opnamemateriaal kunt u dus al ter plekke beslissen om beelden van de dashcam veilig te stellen of juist te verwijderen. Met name bij vervelende verkeersincidenten zoals een ongeluk wil de gebruiker de beelden al direct terugzien.
Ingebouwde fotofunctie
Hoewel de dashcam zeer goed in staat is om belangrijke opnames tijdens het rijden te maken, kan hij natuurlijk niet uw gehele voertuig in beeld brengen. Om dit manco te compenseren is de Black Diamond uitgerust met een zeer hoogwaardig fotofunctie. Na een incident kan de dashcam in een handomdraai losgekoppeld worden van de dashcamhouder om direct bewijs van bijvoorbeeld blikschade te fotograferen. Doordat u foto's kunt maken in 5 megapixels zullen de opnames scherp én hoogwaardig zijn!
Geheugen
Middels een microSD geheugenkaart is het mogelijk de dashcam uit te breiden met een geheugencapaciteit tot 32 GB. Hierdoor kan enkele uren in hoge definitie worden opgenomen.
Specificaties
Naam: HINZ HZ-504 FULL HD 1080P
Opnamekwaliteit/Videoresolutie: Full HD (1920x1080 pixels)
Lenshoek: 170 graden
Fotofunctie: Ja, tot 5 megapixels
Fotoformaat: JPG
Night Vision: Ja
Audio: Ja
Display: 2,7 inch
GPS: Nee
Geheugen: Ja, microSD tot 32GB.
Videoformaat: M-JPEG
Uitgangen: Micro SD kaart + AV uitgang + HDMI+USB


De HINZ HZ-504 dashcam met inbouwen, afhankelijk van type en model van de het voertuig wordt de dashcam via het contactslot aangesloten. De Dashcam neemt automatisch op als u voertuig aangaat.